Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin yıldız oyuncusu Gabriel Jesus, La Liga devi Real Madrid'de oynamak isteyip istemediği sorularına cevap verdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk mücadelesinde Real Madrid sahasında Manchester City'yi ağırlarken, maçta İngiliz ekibi 2-1 galibiyet elde etti. Jesus takımının ilk golünü atan isim oldu.

22 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, transfer soruları üzerine Premier Lig ekibinde mutlu olduğunu dile getirirken, kariyerinde her zaman daha fazlasını istediğini de şu sözlerle ifade etti; "City ile sözleşmem devam ediyor. Bu takımda yer aldığım, goller attığım ve yardım edebildiğim için çok mutluyum. Şu anda hayatımdan oldukça memnunum ve diğer konuları düşünmüyorum. Harika şeyler başarmak ve hedeflerimi gerçekleştirmek istiyorum. Genç olmama rağmen kariyerimde önemli başarılar elde ettim. Ancak her zaman daha fazlasını istiyorum. Real Madrid karşılaşması kariyerimin en önemli gecelerinden biriydi. Zor bir maçtı. Real Madrid'in büyüklüğünün farkındayız."

Manchester City, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında 17 Mart Salı günü Real Madrid ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Goal.com