Bu sezon Premier Lig'e hızlı bir başlangıç yapan Kırmızı Şeytanlar'ın teknik direktörü Jose Mourinho, David Moyes ve Louis van Gaal'a göndermede bulundu.

Sunday Times'a konuşan deneyimli teknik adam, Alex Ferguson'ın ayrılığından kendisinin takımın başına geçtiği döneme kadar "Boş dönem" olarak değerlendirdi.

- Geçmişteki başarısızlıklar omuzlarımıza ciddi yük biniyor! -

David Moyes ve Louis van Gaal dönemine eleştiri de bulunan Mourinho, "Bir takımı başarılı kılabilecek ne kadar departman varsa biz bunların hiçbirinde gelişim gösteremedik. Kulübün geçirdiği bu 'boş dönem', şu anda benimle birlikte oyuncuların, yönetimin, hatta kulüp sahiplerinin omuzlarına ciddi yük bindiriyor. Zira ne kadar galibiyet alırsanız alın, en ufak bir tökezleme bile bir anda geçmiş dönemde yaşananları akıllara getirerek camiayı endişeye sürüklemeye yetiyor." dedi.

- Geçmişe oranla çok daha iyi bir takımız! -

Kendisinin göreve geldiğinden bu yana önemli bir gelişim olduğunu belirten Jose Mourinho, "Bugüne geldiğimizde çok daha iyi çalışma koşullarına, sağlık ekibine, oyuncu gözlem departmanına ve medya birimine sahip bir takımız. Üstelik bu gelişimi genellikle kulüp çalışanlarını değiştirmeden başardık ve bu oldukça önemli." ifadelerini kullandı.