Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, bu sezon Premier Lig'deki şampiyonluk yarışının her zamankinden daha zor geçeceğini düşünüyor.

Geçen sezon elde ettikleri şampiyonlukla 30 yıllık hasrete son veren Kırmızılar, bu sezon sakatlıklardan yana büyük bir şanssızlık yaşıyorlar. Virgil van Dijk ve Joe Gomez'i uzun süreli diz sakatlıklarına kurban veren Liverpool, Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Thiago, Alex Oxlade-Chamberlain gibi isimlerin sakatlıklarıyla da sarsılmış durumda. Merseyside ekibi, Mohamed Salah'ı da pozitif testi nedeniyle Leicester City maçında kullanamayacak.

2019-20 sezonunda ligi erken koparan Liverpool'da Klopp, bu sezon aynısının gerçekleşmeyeceğinin farkında. Daily Mail'a konuşan Alman teknik direktör, bu sezon kaç takımın şampiyonluğa oynadığı yönündeki soruya "Sekiz takım. Çok açık bir yarış var. Bununla ilgili de bir problemim yok. Bence gayet iyi. Premier Lig'le ilgili sevdiğim şey bu. Çok sayıda şampiyonluk adayı var." yanıtını verdi.

Kaynak: Goal.com