Premier Lig’de lider Liverpool’un ardından ikinci sırada bulunan Leicester City milli stoper Merih Demiral için yeni bir teklifte bulundu.  

Daha önce yaptığı 24 milyon Pound ve 34 milyon Pound’luk teklifleri Serie A devi Juventus tarafından reddedilen İngiliz ekibi bu sefer Merih için 40 milyon Pound'luk yeni bir teklifte bulundu. Premier Lig ekipleri Manchester City ve Everton’ın da istediği milli oyuncu Merih Demiral için en ciddi teklif Leicester City’den gelmiş oldu.

Savunmada milli oyuncumuz milli futbolcu Çağlar Söyüncü’nün yanına bir diğer milli oyuncumuz Merih Demiral’ı transfer etmek isteyen Leicester City çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Brendan Rodgers performansından oldukça memnun olduğu Çağlar’ın yanına Merih’in transfer edilmesini ısrarla istiyor. Teklifini 40 milyon Pound’a yükselten Leicester City, Serie A ekibi Juventus’tan gelecek yanıtı bekliyor. İngiliz ekibinin ilk iki teklfiini reddeden Juventus’un son teklife nasıl bir cevap vereceği merak konusu.  

İtalyan devi Juventus’un sezon başında Sassuolo’dan kadrosuna kattığı Merih Demiral son haftalardaki performansı ile beğeni topluyor. Juventus’un son 4 maçında ilk 11’de yer alan Türk milli stoper başarılı oyunu ile dikkat çekti. Merih Demiral, Juventus’un son oynadığı Udinese, Sampdoria, Lazio ve Cagliari maçlarında ilk 11’de yer aldı.  

Merih Demiral sezonun geride kalan bölümünde şu ana kadar 6 karşılaşmada şans buldu. Milli stoperin bu maçlarda 1 tane de asisti bulunuyor.  

Leicester City, İngiltere Premier Lig’de geride kalan 21 maçın ardından kendisine ikinci sırada yer buldu. 21 karşılaşmanın ardından 14 galibiyet alan Leicester City 45 puan topladı. 14 galibiyeti bulunan ekip 3 maçtan beraberlik ile ayrılırken 4 karşılaşmada ise rakiplerine mağlup oldu. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 46 gol gönderen Leicester City kalesinde ise sadece 19 gol gördü. Leicester City yediği 19 gol ile 14 gol yiyen Liverpool’un ardından kalesinde en az gol gören takım oldu.  

Leicester City bir maçı eksik olan Liverpool’un 13 puan gerisinde yer alıyor. Liverpool 20 maç sonunda 58 puan topladı.

Kaynak: Asist Analiz