Sky Sport'ta yer alan habere göre; Premier Lig ekibi Liverpool, transferin son gününde Ozan Kabak'ı kadrosuna katmak için büyük çaba sarf ediyor.

Merih Demiral için yapılan 45 milyon Pound'luk teklifin Serie A devi Juventus tarafından reddedilmesinin ardından Kırmızılar'ın, Ozan Kabak'a yöneldiği belirtildi.

Teknik direktör Jurgen Klopp'un ekibi, Ozan Kabak'ı satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralamak için Schalke'yle görüşmelere başladı. Haberin detaylarında  Liverpool'un oyuncu için kiralama bedeli olarak 2.5 milyon Pound teklif ettiği belirtildi ve "Transferin bitmesine saatler kala oyuncuya imza attırmak istiyor" ifadeleri kullanıldı.

Ozan Kabak'ın piyasa değerinin yaklaşık 33 milyon Euro olduğu vurgulanan haberde, Schalke 04'ün Ozan Kabak'ın yerine birisini almaya ihtiyacı olduğu ifade edildi:

Alman ekibi Schalke 04'ün Ozan'ın yerine bir oyuncu bulması halinde Türk oyuncunun gidişine izin vereceği; aksi takdirde transferin yazın gerçekleşeceği ifadeleri haberde yer aldı. 

Kaynak: NTV Spor