Bu akşam oynayacakları Federasyon Kupası 4. Tur'unda Derby County ile oynayacakları maçta alınacak bir yenilgi Van Gaal'ın gönderilmesine neden olabilir.

Van Gaal, "İnanca gerçeklerden daha fazla önem gösteririm. Gerçek olan ligde ilk dörtte olmadığımız. Kapatılması güç bir ara. Bu nedenle inanmak biraz zor şu anda. Kulübümün arkamda durması ve İkinci başkanın arkamda durması üzerimdeki baskıyı biraz olsun azalttı. Kulüp yönetiminin size olan inancını açıklaması yarın son maçına çıkıyorsun demelerinden çok daha iyi. Kendinize olan güveniniz artıyor. İngiltere'deki her takım gibi Federasyon Kupası'nı kazanmak istiyoruz. Sezonu kupayla kapatmak en büyük isteğimiz. Daha fazla maç kaybedemem kınamalar başlar" dedi.

"8 sakatımız var"


Van Gaal ayrıca "Luke Shaw, Valencia, Rojo, Darmian, Schweinsteiger, Young, Carrick ve Phil Jones. Gördüğünüz gibi 8 oyuncum sakat. Bu şartlar altında menajerin suçlu olduğunu söyleyemezsiniz. Ligin tepesindeydik belki hatırlarsınız sakatlıklar nedeniyle bu duruma geldik" açıklamalarında bulundu.

kaynak:
 fanatik