Barcelona'nın Uruguaylı yıldızı Luis Suarez, Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda oynayacakları Arsenal maçı öncesi rehavete kapılmadıklarını açıkladı. Tecrübeli golcü, Liverpool'dan eski takım arkadaşı Jamie Carragher'a verdiği röportajda, Şampiyonlar Ligi'nde her şeyin mümkün olduğunu dile getirdi.

Arsenal karşısında çok dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Luis Suarez, "Bir dakika dahi oyundan düşmemeliyiz. Çünkü Arsenal, Premier Lig'in en kaliteli takımlarından birisi" diye konuştu.

Kupayı kazanmak için Barcelona'nın şansı olduğunu ifade eden Luis Suarez, "Şansı olan takımlardan biriyiz. Aynı şekilde Bayern Münih, Real Madrid, Paris Saint-Germain ve Manchester City de favori takımlar" sözlerini kullandı. 

Barcelona'da oynamaya başlamadan önce bu takımda oynayıp oynamayacağına dair birtakım endişeleri olduğunu söyleyen Uruguaylı yıldız, özellikle Katalan ekibin tiki-taka futboluna adapte olmakta sıkıntı çekebileceğini düşündüğünü belirtti. Suarez, "Tüm düşüncelerime rağmen takım arkadaşlarımın ve Luis Enrique'nin yardımlarıyla bu zorlukları aştım. Aslında Luis Enrique'nin beni 9 numaralı pozisyonda oynatmasıyla daha da rahatladım" diye konuştu. Messi ve Neymar'la çok iyi ilişkileri olduğunu anlatan Suarez, "İkisi de çok iyi oyuncu. Aynı zamanda Iniesta da inanılmaz. Eğer onlarla iyi ilişkileriniz varsa, bu sahaya da yansıyor" dedi.