Barcelona'nın efsane oyuncularından olan ve şu anda Everton teknik direktörlüğünü yapan Ronald Koeman oyuncusu Romelu Lukaku hakkında ortaya bomba gibi bir iddia attı!

HLN'ye konuşan Koeman, ''Lukaku, muhteşem bir forvet olmak için her türlü özelliğe sahip. Kendisi henüz 23 yaşında ve çok daha iyi olacak.'' dedi.

BİTİRİCİLİĞİ MÜKEMMEL SEVİYEDE

Oyuncusunun özellikleri hakkında da konuşan Ronald Koeman, ''Bence çok iyi bir bitiriciliğe sahip. Gol vuruşlarında sakinliğini koruyabiliyor. Bir forvette olması gereken en önemli özelliklerden biri olan kararlılık onda fazlasıyla var. Ofansif özellikleri mükemmel seviyede olan bir isim.'' diyerek oyuncusunu övdü.

KENDİNE KLUIVERT'İ ÖRNEK ALMALI

Bir başka Barcelona efsanesi Kluivert'tan da bahseden başarılı teknik adam, ''Lukaku kendisine Patrick Kluivert'i örnek alabilir. O da çok genç yaşta Barcelona'da oynadı ve muhteşem bir kariyer yaptı.'' dedi.

SEZON SONUNDA NE OLACAĞINI GÖRECEĞİZ

Everton'da oynamasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Koeman, ''Everton, Lukaku için önemli bir kariyer basamağı ama kariyeri burasıyla sınırlı kalmamalı. Everton'dan çok daha büyük kulüplerde oynayacak potansiyeli var. Kendisiyle çok iyi bir dostluğumuz var. Sezon sonunda ne olacağını bilemeyiz, hep birlikte göreceğiz.'' diyerek sözlerini tamamladı.
Premier Lig'de başarılı bir sezon geçiren Romelu Lukaku'nun Everton ile 2019'a kadar kontratı bulunuyor.