Premier Lig'in 32. haftasında Manchester City ile Manchester United, 7 Nisan Cumartesi günü Etihad Stadı'nda karşılaşacaklar. TSİ 19:30'da başlayacak müsabaka S Sport'tan naklen yayınlanacak.

Bu sezon ligde gösterdiği performansla rakiplerine çok büykü fark atan Pep Guardiola'nın ekibi, bu maçtan üç puanla ayrılması halinde bitime altı hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek ve Premier Lig'in en erken şampiyon olan takımı unvanını eline geçirecek.

Manchester City, bu maça, hafta içinde Liverpool deplasmanında aldığı 3-0'lık Devler Ligi hezimetinin moral bozukluğuyla çıkıyor. Salı akşamı Merseyside ekibiyle rövanş maçına çıkacak City'de, United'a karşı bazı oyuncuların dinlendirilebileceği konuşulsa da, Guardiola'nın şampiyonluğu düşünerek rotasyonu çok sınırlı tutması bekleniyor.

Ander Herrera Manchester United Kevin De Bruyne Manchester City

Ligi ikinci bitirmeyi hedefleyen Jose Mourinho'nun ekibi ise üçüncü sıradaki Liverpool'a yakalanmamak adına bu maçtan galibiyetle ayrılmak zorunda. 

Ev sahibinde Sergio Agüero'nun durumu şüpheli ve bu maçta forma giymesi zor görünüyor. Arjantinli yıldızın durumu maç günü netlik kazanacak.

Konuk ekipte ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Muhtemel 11'ler

Manchester City: Ederson, Walker, Otamendi, Stones, Laporte, Fernandinho, De Bruyne, İlkay, Sterling, Sane, Jesus

Manchester United: De Gea, Valencia, Bailly, Smalling, Young, Matic, Pogba, Lingard, Rashford, Alexis, Lukaku