Mirror'da ve birçok İngiliz medyasında yer alan habere göre; Ole Gunnar Solskjaer'in sunduğu rapor sonrası Manchester United yönetimi, Alexis Sanchez'i Inter'e kiralama kararı aldı. Manchester United ve Inter'in, Şilili futbolcunun maaşını yarı yarıya ödeyeceği, İtalyanlar'ın ekstra bir ücret ödemeyeceği belirtildi.

Manchester United'ın Henrikh Mkhitaryan karşılığı Arsenal'den transfer ettiği Şilili oyuncu Alexis'in 12 aylık kiralanmasına karşılık üste 14 milyon euro ödeyecek olması şaşkınlık yarattı.

16 aydır Manchester United forması giyen Sanchez, bu sezon 20 Premier Lig maçında 1 gol atıp 3 asistlik performans sergiledi.

"7 NUMARAYI GİYİYORSAN HAKKINI VERECEKSİN!"

Konu hakkında Sky Sports'a konuşan Manchester United'ın eski yıldızı Patrice Evra, "Bazı oyuncualr sadece para için futbol oynuyorlar maalesef. Sanchez'in anlaşmasına bakacak olursanız, Manchester United'ın neden düşüşte olduğunu anlarsınız. Manchester City ve Guardiola için de oynayabilirdi ama o Manchester United'ı tercih etti. Bunu daha iyi futbol oynayacak olmasına karşılık yaptı. "Çocukken Manchester United'ı seviyordu." gibi bir masal anlatmayın. Bir futbolcu 7 numarayı giyiyorsa ve bu kadar para alıyorsa, hakkını vermeli ve bir yıldız gibi oynamalı." yorumunu yaptı.

Kaynak:Sporx