Bir dönem İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool forması da giyen 35 yaşındaki futbolcu Mohamed Sissoko, 27 yaşındaki golcü oyuncu Sadio Mane'in La Liga ekibi Real Madrid'e transfer olma ihtimali hakkında değerlendirmede bulundu.

Aktif futbolculuk kariyerini sonlandıran Fransız futbolcu Sissoko, önümüzdeki transfer döneminde Mane'nin İspanyol ekibine Mohamed Salah'tan daha yakın olduğunu dile getirirken, teknik direktör Zinedine Zidane'ın projesi için Senegalli futbolcunun daha uygun olduğunu şu sözlerle dile getirdi;

"Sadio Mane Real Madrid'e daha yakın. Çünkü Zidane'ın istediği özelliklere sahip bir futbolcu. Bence Mane, Real Madrid'e gidecek. Salah'ın ise Liverpool'da kalıp kalmayacağını bilmiyorum. Eğer ayrılırsa Liverpool için bir yandan iyi olur. Oldukça akıllı bir kulüp ve onun yerini doldurabilirler. Liverpool forması giymek için harika yeteneğe sahip birçok genç futbolcu var."

Senegalli golcü, 2016 yılında Liverpool'a transfer olduğundan beri 161 mücadele de forma giydi ve 79 gollü performans sergiledi.

Öte yandan küresel salgın ilan edilen koronavirüs nedeniyle askıya alınan Premier Lig'in 30 Nisan'dan önce devam etmesi beklenmiyor.

Kaynak: Goal.com