Premier Lig'de haftanın maçı Old Trafford'da oynandı. Lider Chelsea, Manchester United'a boyun eğdi, Tottenham şampiyonluk yarışında umutlandı.
 
Mourinho, eski takımına karşı Zlatan Ibrahimovic ve Henrikh Mkhitaryan gibi isimleri yedek bırakırken sahaya tıpkı rakibi gibi üçlü savunma ile çıktı. Antonio Conte ise sahaya klasik kadrosunu sürdü.
 
Kırmızı Şeytanlar maçın henüz 7. dakikasında üstünlüğü ele aldılar. Herrera'nın müthiş asistinde Luiz çaresiz kalırken, Rashford topu filelere yolladı ve Manchester United 1-0 öne geçti.
 
Chelsea, hücumda etkili olmakta zorlandığı bir ilk yarı geçirirken, United ikinci gol fırsatlarını değerlendiremeyince soyunma odasına 1-0'lık skorla gidildi.
 
United ikinci yarıya da golle başladı. 49'da Rashford'un hazırladığı pozisyonda top Herrera'nın önünde kaldı, İspanyol yıldız kaleciyi avladı ve skoru 2-0'a getirdi.
 
Maçın kalan dakikalarında Man United iyi savundu ve Chelsea'nin hücum aksiyonlarını engellemeyi başardı. Konuk ekibin çabaları sonuç vermeyince mücadele Manchester United'ın 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.
 
Bu sonucun ardından Man United 60 puan ve maç eksiğiyle, 64 puanlı Manchester City'nin ardından 5. sırada yer aldı.
 
75 puanda kalan lider Chelsea ile 71 puanlı Tottenham'ın arasındaki puan farkı dörde inmiş oldu.