Sarı Lacivertlilerin hayallerini süsleyen isimlerden birisi hatta en önemlisi olan Mesut Özil'in Fenerbahçe Formasını ne zaman giyeceği merak konusu...

Unai Emery ile yaşadığı sıkıntılar yüzünden formasından uzun süre uzak kalan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 31 yaşındaki oyuncu, devre arasında ismi Fenerbahçe ile anılsa da transferi gerçekleşmedi.

Fenerbahçeliliği ile bilinen ve 'Çubuklu'yu giymek en büyük hayalim' açıklamalarına imza atan Mesut Özil'in aklında; Arsenal'daki geleceği hakkında devam eden soru işaretleri var.

Aldığı yüksek maaş nedeniyle takımda sorgulanan isimlerin başında gelen yıldız oyuncu, National'a geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

MESUT'UN GELECEĞİ BELİRSİZ

Takımın başında Mikel Arteta'nın gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Mesut Özil, 2013-16 yıllarında birlikte oynadığı İspanyol çalıştırıcı haklkında övgü dolu sözler sarf etti.

Yaşanan kan değişiminden ötürü mutlu olduğunu belirten Mesut, "Arteta, takımın başına yeni geldi. Ancak takımdaki herkes onun ne istediğini biliyor. Her zaman takıma yardımcı olmak istiyorum. Unai Emery döneminde; zor zamanlar yaşadım, formamdan uzak kaldım. Şu an oynuyorum ve çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

ZOR ZAMANLARDAN GEÇİYORUZ

Bu sezonun ardından 1 yıllık kontratı kaldığını ifade eden Mesut, "Bu sezon sonuna kadar yine elimden gelenin en iyisini yapıp sezon sonunda neler olacağını beklemek zorundayım. Sezonu ilk 4 içinde bitirebiliriz. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz. Zor zamanlar geçirsek de iyi bir yolda ilerlediğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak : Asistanaliz