Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın liderliğindeki Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'nun satın aldığı İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United, daha şimdiden büyük transfer haberlerinin içinde yer almaya başladı. 

Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'nun liderliğinde, Hindistanlı Reuben Ailesi ve İngiliz iş insanı Amanda Staveley'nin katılmıyla oluşan konsorsiyum, İngiliz kulübünü 350 milyon Euro karşılığında satın almıştı.

Kulübün satışı, içinde bulundukları zor durumlar nedeniyle taraftarlar tarafından da olumlu karşılandı. 

Newcastle United'ın yeni sahipleri, Manchester City ve Ligue 1 devi Paris Saint Germain ile rekabet edebilecek bir takım istediklerini defalarca dile getirmişler ve bu demeçlerin ardından gözler Newcastle United'ın transfer politikalarına çevrilmişti.

Ancak ilk engel, beklenmedik yerden geldi...

Daha önce çıkan haberlere göre; Newcastle United'ın PSG'de mutsuz olduğu söylenen Mauro Icardi'nin transferi için düğmeye baştığı öne sürülmüştü.

Icardi'nin aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara'nın Paris'te yaşamaya devam etmek istemesi sebebiyle, Icardi'nin İngiltere'ye transferinin zora girdiği ifade edildi.

Icardi'nin ekibinde yer alan Gabriele Giuffrida da bu durumu onaylarken şu ifadeleri kullandı;

"Paris'ten ayrılmak isteyecekleri son şeylerden biri"

Öte yandan Icardi cephesinden şimdilik olumsuz dönüş alan Newcastle United'ın sıradaki hamleleri ise merakla bekleniyor.

Kaynak: NTV Spor