Premier Lig'de başarısız bir dönemden geçiren Manchester United, ara transfer döneminde iki oyuncuyla kadrosunu güçlendirdi.

İngiliz ekibi, uzun zamandır renklerine bağlamak için çaba harcadığı Bruno Fernandes'i Sporting Lizbon'dan transfer ederken, transfer döneminin son dakikalarında kariyerini Çin'de sürdüren eski Watford oyuncusu Odion Ighalo'yu kiralık olarak renklerine bağladı..

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın eski kalecilerinden Mark Bosnich, Nijeryalı futbolcu Ighalo'nun transferi hakkında Sky Sport'a açıklamalar yaptı.

Ighalo'nun beklenenden fazla katkı sağlayacağını ifade eden Bosnich "Bu bir acil durum transferi. İnsanların gösterdiği tepkileri anlayabiliyorum. Manchester United için ilk 4 sıra hala ihtimaller dahilinde bulunuyor. Rashford'ın sakatlığının ardından bu mevkiye bir oyuncu gerekiyordu. Ighalo'dan beklentiler az olduğu için onun da kaybedecek bir şeyi yok. Ighalo'nun neler yapabileceğini bilemezsiniz. Yıllar önce Manchester United kadrosuna Fransız bir oyuncu (Cantona) eklediğinde kimse fazla bir şey beklemiyordu ama o kulüp tarihinin en başarılı oyuncularından biri oldu" şeklinde konuştu.

2014-2017 yılları arasında Premier Lig ekiplerinden Watford formasını giyen Odion Ighalo, İngiliz ekiple çıktığı 102 mücadelede 39 gol 7 asistlik performans gösterdi.

Kaynak: Goal.com