Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Serie A takımı Roma forması giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'i transfer etmek istediği öne sürüldü.

İtalyan Corriere dello Sport gazetesi, Kırmızı Şeytanlar'ın 22 yaşındaki futbolcu Cengiz Ünder'i transfer etmek istediği yazdı. 

İtalyan basınında yer alan habere göre;  İngiliz ekibi Borussia Dortmund'un 125 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği Jadon Sancho'nun fiyatını düşürmeye çalışıyor. Alman ekibi ise bu isteğe mesafeli. Kırmızı Şeytanlar da Sancho'nun alternatiflerinden biri olarak Milli futbolcu Cengiz'i belirledi ve bu transfer için 30 milyon Euro ödemeye hazır durumda.

Cengiz Ünder'in bonservis bedelinin düşük olması transfer olasılığını artırırken; United, Roma'nın sahibi James Pallotta'nın danışmanlığını yapan Tottenham eski sportif direktörü Franco Baldini'den de Milli futbolcu için olumlu referans aldığı haberin detaylarında yer aldı.

Serie A ekibi ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cengiz Ünder, bu sezon İtalyan ekibiyle 20 maçta forma giyerken 3 gollük performans sergiledi.

Kaynak: İnternet Spor