İngiliz kulübü Newcastle United'ın yeni sahibi, Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Muhammed Bin Selman oldu.

Suudi Arabistan'lı iş adamı, 260 milyar poundluk serveti ile bu alanda zirvede yer alan Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansur'u da geride bırakmış oldu. Manchester temsilcisinin Dubaili sahibi, 23 milyar poundluk bir serveti bulunuyor.. 

Newcastle United kulübünü satın alan Muhammed Bin Selman'ın takıma yapacağı yatırımlarla ilgili senaryoları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

"Teknik Direktör adayları; Rafael Benitez, Massimiliano Allegri ve Mauricio Pochettino"

Premier Ligde 13. sırada yer alan Newcastle'ın teknik direktör Steve Bruce ile yollarını ayırması bekleniyor. Ada basınında ismi ön plana çıkan isimler arasında Rafael Benitez, Massimiliano Allegri ve Mauricio Pochettino bulunuyor.

Önümüzdeki sezon takımın ilk hedefinin Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğu öne sürülürken, bu çerçevede transferler yapılacağı iddia ediliyor.

"Antoine Griezmann, Arturo Vidal ve Willian listede"

İtalyan spor basını, Muhammed Bin Selman'ın transfere 280 milyon pound ayırdığını manşetlerine taşırken, ilk hedef olarak da Antoine Griezmann işaret edildi.

Barcelona'da beklenen performansı sergileyemeyen Fransız yıldızının yanı sıra takım arkadaşı Arturo Vidal'in de Kuzey İngiltere yolcusu olduğu belirtildi.

Chelsea ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Willian da Newcastle United'ın radarında bulunan başka bir yıldız futbolcu.

Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Muhammed Bin Selman'ın, önümüzdeki 2-3 yıl içinde rüya bir kadro kuracağı değerlendiriliyor.

Kaynak : TRT SPOR