Manchester United sezona iyi başlamasına rağmen son maçlardaki gösterdiği performansıyla taraftarlarını üzdü. Ligin son üç maçında sadece bir puanı hanesine yazdıran Kırmızı Şeytanlar'da, teknik adam Ole Gunnar Solskjaer sorgulanmaya başlandı. Ada basınında çıkan haberlere göre  Norveçli teknik adamın sezon başında Juventus'tan transfer edilen Cristiano Ronaldo ile de arasının bozuk olduğu iddia edildi.

İspanyol televizyon kanalı Mega'daki yayıyn yapan El Chiringuito TV isimli programda ise Manchester United ile ilgili Ronaldo ve Zinedine Zidane iddiası gündeme düştü. Programda, Cristiano Ronaldo'nun önerisi üzerine Manchester United'ın Real Madrid'in eski teknik adamı Zinedine Zidane'la görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

Solskjaer'in büyük baskı altında olduğu belirtilirken, Norveçlinin gönderilmesi olasılığına karşın bazı isimlerle görüşme yapıldığı kaydedildi. Zinedine Zidane'ın adaylar arasında en büyük olduğu haberde, 49 yaşındaki çaıştırıcının İspanya başkentinde Raphael Varane ve Cristiano Ronaldo gibi isimlerle çalıştığı anımsatıldı.

KAYNAK: NTV SPOR