Sözleşmesi sezon sonunda biten ve devre arasında takımdan ayrılma ihtimali bulunan İspanyol futbolcu hakkında konuşan Sarri, bir kez daha Fabregas'ı takımda tutmak istediğini söyledi.


''FABREGAS BENİM İÇİN ÖNEMLİ OYUNCU''

İtalyan teknik direktör, ''O bölgede Fabregas olmadan sorun yaşayabiliriz. Fabregas'ın takımda kalmasını istiyorum. Ancak tabii ki kulübün Cesc hakkında vereceği son kararı bilmiyorum. Benim için Fabregas çok önemli bir futbolcu. Gitmek isterse yerine başkasını transfer etmek zorundayız ama onun kalitesinde birini bulmak çok zor olur.'' diye konuştu.

''ARAMIZDAKİ TEK SORUN...''

Fabregas ile sorunun sözleşme şartları olduğunu da belirten Sarri, ''Aramızdaki tek sorun sözleşme süresi. Chelsea, 30 yaşını geçen oyuncuların sözleşmesini sadece 1 yıl uzatma kararı aldı. Bu bir kural ve buna saygı duymalıyız. 31 yaşındaki oyuncunun 1 yıl sözleşme imzalamak istememesini de anlıyorum. Fabregas ile anlaşamadığımız tek konu bu.'' sözlerini kullandı.

SÖZLEŞMESİNİ FESHEDECEK İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde ise İngiliz basını, Fabregas'ın Chelsea ile sözleşmesini feshetme konusunda anlaştığını ve 31 yaşındaki orta sahanın Ocak ayında başka bir takıma transfer olacağını iddia etmişti. Fabregas için Fenerbahçe, Monaco ve Milan takımlarının ismi ön plana çıkıyor.

Kaynak: Sporx