İsviçreli futbolcu, maçtan sonra yaşananları anlatırken ''United maçının etkisi büyük oldu. Maçtan sonra bir yemeğe gidecektik. Herkes yanıma gelmeye başladı. Şimdiden efsane oldun, tebrikler dediler. Çok şaşırmıştım. Bu sözleri duymak çok hoşuma gitti ancak benim için sadece bir Premier Lig maçıydı ve önemli olan 3 puan almaktı.'' diye konuştu.


''BU SENİN SUÇUN DEDİLER, BAŞKA NEDENLER VARDIR''

Maçtan sonra kendisine çok sayıda mesaj geldiğini belirten Shaqiri, ''Maç sonunda çok sayıda mesaj aldım. Manchester United'ın Mourinho'yu göndermesinin ardından 'Bu senin suçun!' diye mesaj atanlar bile oldu. Mourinho'yu ben göndermedim. United'ı yendiğimiz için gönderdiklerini sanmıyorum. Başka nedenler de vardır. United'a 2 gol atmak tabii ki çok güzeldi. Hiç unutamayacağım bir maç oldu.'' dedi.

''İSVİÇRE SOLDA, KOSOVA SAĞDA''

İsviçre Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda bir ayağında İsviçre, diğer ayağında ise Kosova bayrağı ile maça çıkması hakkında da konuşan yıldız isim, ''Birçok insan bunu yanlış anladı. Kosova'da doğdum ve İsviçre'de büyüdüm. Bazı insanlar, kramponumda Kosova bayrağı var diye İsviçre için her şeyimi vermediğimi söylüyor ama bu çok yanlış. İsviçre bayrağı, sol kramponumda duruyor. Genelde gol attığım ayak... Ama Manchester United'a karşı hem sol hem de sağ ayağımla gol attım.'' sözlerini kullandı. 

Kaynak: Sporx