Premier Lig’de sürpriz bir şekilde liderlik koltuğunu bırakmayan Leicester City, golcü futbolcu Jamie Vardy’yle nikah tazeledi. İngiletere’nin dev kulüplerinin peşinden koştuğu Vardy yeni kontrata imza atarak kulübüne olan bağlılığını gösterdi.

İmzanın ardından açıklamalar yapan 29 yaşındaki oyuncu “Bu kulüp için savaşmaktan çok mutluyum. Daha uzun yıllar bu takımın bir parçası olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Üç buçuk yıl önce sadece 1 milyon euro karşılığında transfer olduğu Leicester’a çok şey borçlu olduğunu söyleyen Vardy, “3,5 yıl önce buraya gelmem gerçekten imkansız gibi görünen bir olaydı. Bana inanıp güvendikleri için bu kulübe sonsuza kadar minnettar kalacağım. Bu yüzden her günümü Leicester’a olan borcumu ödemek için çalışarak geçireceğim” dedi.

“Her karşılaşmaya sanki son maçıyış gibi çıkıyor”

Leicester City’yle şimdiden olağan üstü bir başarıya ulaşan menajer Claudio Ranieri de golcüsünün takımda kalmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek,”Jamie bir savaşçı. Kariyerinde geldiği bu nokta gerçekten inanılmaz. Her karşılaşmaya sanki son maçıymış gibi çıkıyor. Böyle bir oyuncunun uzun zaman daha bizimle kalacak olmasından dolayı çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Bu sezon Leicester City formasıyla Premier Lig’de 25 maça çıkan Vardy, 18 gol 5 asistlik harika bir performans ortaya koyuyor. Vardy’nin 2016 Avrupa Şampiyonası’nda İngiltere’in en büyük kozlarından biri olması bekleniyor.