Fransa Milli Takımı ve West Ham United'ın başarılı oyuncusu Dimitri Payet için Kış transfer döneminde Avrupa'nın önemli kulüpleri transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor.

Geleceği hakkında merak edilen soruları TeleFoot'a cevaplayan Fransız yıldız, ''Şu anda kendi hakkımdaki diğer soruları cevaplıyorum. Hırslı bir yapım var. Bu yüzden gelecekte, kariyerimde seviye atlatacak hiç bir kapıyı kapatmıyorum.'' diyerek olası transfer tekliflerine yeşil ışık yaktı.

Marsilya ve Paris Saint-Germain'in kendisiyle ilgilenip ilgilenmediğinin sorulması üzerine Payet, ''Başarılı olursanız her zaman ilgi sizin üzerinizde olur. Şu ana dek Marsilya veya PSG'den herhangi bir teklif almadım.'' dedi.

West Ham'ın lige kötü bir başlangıç yaptığının hatırlatılması üzerine de konuşan Dimitri Payet, ''Sezona çok kötü bir başlangıç yaptık. Devre arasına kadar puan tablosunda daha üst sıralara çıkmak için tüm gücümüzle çalışacağız.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Slaven Biliç'in teknik direktörlüğünü yaptığı West Ham United'da bu sezon Premier Lig'de 10 maça çıkan Payet, 1 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.