Perşembe günü kulüp tarafından yapılan açıklamada yeni transfer Zlatan Ibrahimovic'in, 9 numaralı formayın giyeceği belirtildi. Ancak bu rakam, geçtiğimiz sene Kırmızı Şeytanlar'a katılan ve Messi ile Ronaldo'dan sonra en çok forması satılan Fransız oyuncu Anthony Martial'a aitti.

Ada basını, çok geçmeden 20 yaşındaki forvetin forma numarasının İsveçli yıldıza verilmesine sinirlendiğini iddia etti. 11 numaralı formayı giyeceği açıklanan Martial'ın geçtiğimiz cumartesi günü kulübün resmi instagram hesabını takipten çıkarması, bunun en büyük kanıtı oldu.

The Sun gazetesi, numara değişikliğinin Fransız oyuncudan habersiz gerçekleştiğini ve genç oyuncunun buna çok sinirlendiğini öne sürdü.

Öte yandan Fransız Milli Takımı ile EURO 2016'da finale yükselen ancak kupayı kıl payı kaçıran Martial, turnuvanın ardından tatil için Yunanistan'a gitmiş ve 2016-17 sezonunun tanıtımları yapılırken sosyal medyadan mutluluk pozları paylaşmıştı. Oyuncu, sosyal medyadan Ibrahimovic ile bir sorununun olmadığını ve hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını yazdı.

Kaynak : Fanatik