Galatasaray’ın sezon başında Serie A ekibi Inter’e kiraladığı Alex Telles’ten şaşırtan bir açıklama geldi. Inter’in kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Brezilyalı futbolcu, “Burada uzun yıllar forma giymek istiyorum” dedi.

“Kardeşim” olarak nitelendirdiği Felipe Melo ve hocası Roberto Mancini ile birlikte uzun yıllar burada olmak istediğini ifade eden Brezilyalı sol bek.
“Inter birçok kupalar kazanmış bir kulüp. Tarih yazan ve bir çok harika oyuncuyu bünyesinde barındıran bir kulüp. Mancini ve Felipe Melo’yu zaten tanıyordum. Inter’de mutluyum. Milano şehri çok güzel ve burada uzun yıllar kalmak istiyorum” diye konuştu.

Serie A’nın zor bir lig olduğunu söyleyen Sambacı, Mancini’nin kendisine taktiksel bakış açısı kazandırdığını ve defansif olarak daha efektif olduğunu iletti.
Mancini ile fiziksel ve teknik olarak kendini geliştirdiğinin altını çizen genç futbolcu, “Örnek aldığım futbolcu Marcelo. Defansta ve hücumda komple bir bek. 4’lü savunmada oynamayı tercih ederim; fakat Mancini beni 3-5-2’nin sol açığında oynatıyor. Mancini harika bir teknik adam, ona sadece teşekkür edebilirim. Onun için ve takımım için oynamalıyım. Hatalarımda beni sık sık uyarıyor” ifadelerini kullandı.