Futbol yaşantısını Roma'da sürdürme kararı alan Cengiz Ünder, kulübün sportif direktörü Monchi ile birlikte basının karşısına geçti.

Çizme ekibinin Başakşehir'den yaklaşık 15 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı 20 yaşındaki futbolcu önemli açıklamalarda bulundu.

Cengiz Ünder: Taraftarların favorisi olmak istiyorum

Cengiz şöyle konuştu:

"Burada olduğum için çok memnunum. Roma'nın teklifi gelince hemen kabul ettim. İtalyan futboluna uyum sağlama konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Neler yapabileceğimi Türkiye'de gösterdim. Şimdi Roma ile birlikte işlerin nasıl ilerleyeceğini göreceğiz. Evet, Bana 'Türk Dybala' diyorlar ve Dybala ile benzer stillere sahibiz. Fakat ben Cengiz Ünder olarak anılmak isterim. Geldiğimde Totti ile tanıştım. Onun büyük bir hayranıyım. Onunla birlikte oynamak harika olurdu. Roma'yı bir basamak taşı olarak görmüyorum. Burada taraftarların favorisi olmak ve kupalar kazanmayı arzuluyorum."

Monchi: Aklıma ilk Cengiz geldi

Sportif direktör Monchi ise şu ifadeleri kullandı:

"Başka Pallotta'ya Cengiz'in transferini bitirmemde bana destek olduğu için teşekkür ederim. O önemli bir futbolcu ve daha da iyi olacak. Cengiz'i önceden beri tanıyordum. Teknik direktör Di Francesco ve ben o bölgede bir takviyeye ihtiyacımız olduğuna karar verdiğimizde aklımıza ilk Cengiz geldi."