Çin'in Wuhan kentinde başlayarak dünyaya yayılan Kovid-19 (koronavirüs) virüsüne yakalanan ve günlerdir karantinada altında olan Serie A devi Juventus'un 26 yaşındaki Arjantinli yıldız futbolcusu Paulo Dybala'nın nişanlısı Oriana Sabatini kötü haberi verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan ve hastalık sürecini anlatan Sabatini şu ifadeleri kullandı; "Sanırım Dybala ve Rugani'nin iletişiminden kaynaklı olarak virüs bana da bulaştı. İlk testten bu yana 15 gün geçti. Hala pozitifiz ve evimizde karantinadayız." 

Sürekli durumlarının sorulduğunu ve açıklama yapmak zorunda kaldığını dile getiren Arjantinli şarkıcı Oriana Sabatini; "21 Mart'ta Dybala ve benim test sonuçlarımız pozitif çıktı. O günden beri tedavi olduk ve evden çıkmadık." ifadelerini kullandı.

Oriana açıklamalarını şu ifadelerle sürürdü; "3 gün önce bana yapılan testin sonucu negatif çıktı. Hastalığı atlattığımı düşündüm ve sevindim. Ancak bugün yapılan test yeniden pozitif çıktı. Ne olduğunu ben de anlamadım. 3 gün önceden bugüne ne değişti?Yani hala virüs taşıyorum.15 gün oldu ve hala pozitifiz. Bu duruma anlam veremiyorum. Artık semptomlarımız yok Kendimizi iyi hissediyoruz ama pozitifiz. Ne yapacağımı bilmiyorum.''

Takipçilerine de seslenen Sabatini; "Eğer semptomları hissediyorsanız evinizden çıkmayın. Kendinize dikkat edin. Kimseyi korkutmak istemem ama virüs dünyayı dolaşıyor ve binlerce ölüme sebep oluyor. Bana hangi ilacı kullandığımı soruyorsunuz. Bunu söyleyemem çünkü herkeste işe yarayan bir ilaç söz konusu değil." şeklinde konuştu.

Sabatini açıklamalarını şu sözlerle sonlandırdı; "Bizi merak etmeyin. Evimizdeyiz ve kendimize gerçekten çok iyi bakıyoruz. Moralimiz ve sağlığımız iyi. Lütfen kendinize dikkat edin. Evinizde ve sağlıklı kalın." 

Kaynak: Super Haber