Serie A ekibi Juventus'un Başkanı Andrea Agnelli takımın yıldız isimlerinden Paulo Dybala'ya cömert bir yeni sözleşme teklifi yaptıklarını duyurdu.

Başkan Agnelli takımın merkezine oturmayı planladıkları yıldız oyuncu Dybala için kulüp olarak düşündükleri bilgileri paylaştığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Koronavirüs geçirdikten sonra zor dönemleri atlattı. Juve'ye olan sevgisini biliyor ve görüyoruz. Onu bugün ve yarın takımın kaptanı olarak görüyoruz. Kolunda şimdiden sıkı sıkıya takılmış kaptanlık pazubandı var"

İtalyan takımın başkanı Agnelli, Dybala'ya yapılan sözleşme teklifini de ilk kez açıklarken, "Onu Avrupa'nın en çok kazanan 20 oyuncusundan birisi yapacak olan sözleşmeyi kendisine teklif ettik. Teklifin farkında ve cevabını sakince bekliyoruz. Hırsı ile dünyanın en iyi 5 oyuncusu içinde olmak istiyor ve biz de ona yardımcı olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Öte yandan bu sezon performansındaki düşüklük nedeniyle teknik direktör Pirlo tarafından ilk 11'de geçtiğimiz yıllara oranla daha az şans verilen Paulo Dybala, bu sezon çıktığı 7 maçta 2 gollük performans sergiledi.

27 yaşındaki Arjantinli yıldız ligdeki ilk golünü geçtiğimiz hafta rakip ağlara göndermişti.

Kaynak: Mynet Spor