Devre arası transfer döneminde forvet hattını güçlendirmek isteyen Leicester City’nin, AC Milan’ın Fransız golcüsü M’Baye Niang’ı kadrosuna katmaya yakın olduğu iddia edildi. Daha önce kadrosuna katmak istediği CSKA Moskova’dan Ahmed Musa ve Sampdorialı Eder transferlerinde başarısız olan İngiliz ekibi rotasını M’Baye Niang’a çevirdi. İngiliz Sky Sports ve Corriere della Sera’nın haberlerine göre AC Milan, İngiliz ekibinin 21 yaşındaki Fransız golcü için yaptığı 16 milyon euroluk teklife sıcak bakıyor.

Milano ekibinin bugün içerisinde Leicester City’nin yaptığı teklife cevap vermesi bekleniyor. AC Milan’ın Leicester City’e vereceği yanıtın olumlu olması halinde Fransız oyuncu yakın zamanda İngiltere’ye giderek kendini Leicester Cityli yapacak olan sözleşmeye imza atacak.

2012 yılında henüz 17 yaşındayken yıldız adayı olarak gösterildiği Fransa’nın Caen takımından AC Milan’a transfer olan M’Baye Niang, bu sezona kadar tecrübe kazanması amacıyla sırasıyla Montpellier ve Genoa takımlarına kiralanmıştı. Bu sezon AC Milan formasıyla yeni yeni kendini göstermeye başlayan 21 yaşındaki M’Baye Niang, bu sezon Milano ekibiyle çıktığı 14 maçta 5 gol 3 asistlik performans sergilemişti.





Kaynak: Sporcope.com