Serie A'da 15. hafta, belki de sezonun en çok beklenen maçıyla açıldı. 14 haftada sadece iki defa berabere kalan Napoli, San Paolo'da dört puan gerisindeki Juventus'u ağırladı.

Karşılaşma ise Napoli taraftarlarının en istemediği senaryoyla başladı. 12. dakikada Mario Rui'nin arkasına sızan Gonzalo Higuain, ceza sahasının sağ çaprazında Pepe Reina'yla karşı karşıya kaldı ve Kalidou Koulibaly'nin çabalarına rağmen topu ağlarla buluşturdu. Bu aynı zamanda Higuain'in Juventus formasıyla çıktığı beşinci Napoli maçında attığı beşinci goldü.

Golden sonra Napoli maçın ve topun tek hakimi oldu. Maç neredeyse tamamen Juventus'un yarı alanında oynanmaya başladı. Ama Napoli, organize Juventus savunmasını aşmayı bir türlü başaramadı. Bulduğu ufak boşluklarda da Gianluigi Buffon engelini geçemedi.

İlk yarısı Juventus'un 1-0 üstünlüğüyle biten maçın ikinci yarısında da manzara aynıydı. Napoli tek kale oynuyor, Juventus savunuyor ve Napoli'nin pozisyon bulmasına izin vermiyordu. 

Bu manzararanın sonunda ise üç puanı Juventus kazandı. Böylece Napoli 38 puanda kalırken, Juventus puanını 37'ye yükseltti.