Juventus, Serie A'nın 11. haftasında Cagliari'yi ağırladı. Ev sahibi ekip, Dybala'nın ve Bradaric (k.k) ve Cuadrado'nun golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Cagliari'nin tek golü, Joa Pereira'dan geldi.

Ev sahibi ekibin teknik direktörü Massimiliano Allegri; Szczesny, Cancelo, Bonucci, Benatia, De Sciglio, Bentancur, Pjanic, Matuidi, Douglas Costa, Dybala, Cristiano Ronaldo ilk 11'ini sahaya sürdü.

Cagliari ise Cragno, Srna, Pisacane, Ceppitelli, Padoin, Ionita, Bradaric, Barella, Lucas Castro, Joao Pedro, Pavoletti ilk 11'iyle sahadaki yerini aldı.

Juventus, karşılaşmaya adeta fırtına gibi başladı. Arjantinli yıldız Paulo Dybala, henüz mücadelenin 46. saniyesinde rakip fileleri havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Cagliari'nin bu gole cevabı, 36. dakikada geldi. Joa Pereira, ceza sahası sol çaprazından yaptığı vuruşla skora dengeyi getirdi. Cagliari'nin sevinci fazla uzun sürmedi...

Bu golden iki dakika sonra Cagliari için şanssız bir an yaşandı. Konuk ekip, Filip Bradaric'in kendi kalesine attığı golle 2-1 geriye düştü.

Karşılaşmanın ikinci yarısındaki tek gol uzatma dakikalarında geldi. Juan Cuadrado, Portekizli süper star Cristiano Ronaldo'nun asistinde takımını 3-1 öne geçirdi ve maçın skorunu belirledi.

Juventus, Cagliari karşısında aldığı galibiyetle namağlup gidişatını sürdürdü ve puanını 31'e yükselterek liderliğini sürdürdü.

Cagliari ise 13 puanla 12. sırada kaldı.