Premier Lig'in en az gol yiyen ikinci takımı olan Leicester City, başarılı savunmacıları Jonny Evans ve Çağlar Söyüncü'nün takımdan ayrılma ihtimaline karşılık stoper transferine rotayı çevirdi.

Sky Sports İtalia'da yer alan habere göre İngiliz ekibi, Türk Milli Takımı'nın da formasını giyen Merih Demiral için Serie A devlerinden Juventus'un kapısını çaldı.

Daha önceden Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un Merih için yaptığı teklifi reddeden Juventus, Leicester City'nin 21 yaşındaki futbolcu için yaptığı 30 milyon euro'luk teklifi de kabul etmedi.

Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici geçtğimiz haftalarda yaptığı açıklamada; "Merih'i transfer etmek kulüpler olduğunu biliyoruz. Ancak Juventus olarak fikrimiz değişmedi: Merih satılık değil. Eğer önemli bir teklif gelirse Daniele Rugani'yi satmayı düşünebiliriz"  şeklinde konuşmuştu.

Süper Lig'de Alanyaspor ve Sassuolo'da gösterdiği performansla sezon başında Juventus'un yolunu tutan Merih Demiral, Torino ekibinde 5 karşılaşmada görev yaptı.

Kaynak: Goal