İtalyan devi Juventus, yaz transfer dönemi büyük bir hareketlilikle geçiyor. Avrupa'da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu hedefleyen, Serie A'da serisini bozmak istemeyen Juve, dünya futbol tarihinin en önemli transferilerinden birini yaparak Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'ya Siyah-Beyazlı formayı giydirdi. Ronaldo hamlesiyle başladığı büyük transfer harekatında eski oyuncusu Leonardo Bonucci'yi de geri getirerek rüzgarını sürdürdü.

Teknik direktör Massimilliano'nun elinde bir anda iki farklı güçlü 11 çıkarken, İtalya basını unutulmaz bir kadronun oluştuğuna dikkat çekti. Gonzalo Higuain'i Milan'a gönderen Torino ekibi, buna karşın 22 farklı as futbolcuyla farklı bir seviyeye çıktı. Teknik patron Allegri'nin elinde oluşan kadrolar da şöyle sıralandı.

DÜNYA YILDIZLARI KADRODA

Cristiano Ronaldo'nun tek başına forvet oynayacağı Juventus'ta A ve B kadroları verildi. Bonucci-Chiellini ikilisi de yine defansta buluşurken, Liverpool'dan bedelsiz alınan Türk asıllı yıldız Emre Can ve Arjantin'in Messi'den sonra en önemli yıldızı olan Dybala kadroda bulunduruluyor. Ayrıca Pjanic, Khedira, Marchisio, Chiellini, Cuadrado ve Douglas Costa gibi isimler de yer alıyor.

B kadrosunda da Hırvatistan ile Dünya ikincisi olan Mario Mandzukic, Fransa ile Dünya Kupası'nı kazanan Matuidi ve genç stoper Benatia yer alıyor.

Her iki kadrosu da büyük beğeni toplayan Juventus'un 2018-19 kadroları şöyle:

A Kadro: Szczesny, Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro, Pjanic, Khedira, Emre Can, Dybala, Douglas Costa, Ronaldo

B Kadro: Perin, de Sciglio, Rugani (Barzagli), Benatia, Spinazzola, Bentancur, Marchisio, Matuidi, Cuadrado, Bernardeschi, Mandzukic.