İtalya'nın iki büyük kulübü Juventus ve Milan, dev bir takasın eşiğinde.

Dış basında yer alan habere göre; Juventus CEO'su Bebbe Marotta ve Milan genel menajeri Leonardo, Arjantinli golcü Gonzalo Higuain ile İtalyan stoper Leonardo Bonucci takası hakkında bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Geçen sezon 42 milyon euro karşılığında Juventus'tan ayrılıp Milan'ın yolunu tutan Leonardo Bonucci, menajeri Alessandro Lucci'ye göre, eski kulübüne geri dönmek istiyor.

Bugünlerde PSG ve Manchester United'ın istediği Bonucci, Milan'da yaşanan maddi kriz ve yönetim değişikliği nedeniyle seçeneklerini değerlendiriyor.


Milan, FFP cezası nedeniyle Avrupa kupalarından men edilmiş, ardından yapılan incelemeler ile yeniden dahil edilmişti.

Milan teknik direktörü Gennaro Gattuso, Bonucci'nin takımda kalmasını istiyor.

"Geleceğinin ne olacağını bilmiyorum. Onunla konuştum. Leo bana isteğini söyledi ancak ben kulüp değilim. Bunu menajer ve yöneticilerle çözmeli. O harika bir profesyonel ve lider. Böyle bir futbolcu gitmek istediğinde hoca ve yönetim kalması için elinden gelen her şeyi yapmalı."

100 milyon euro karşılığında kadrosuna Cristiano Ronaldo'yu katan Juventus, Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain'i ise gözden çıkardı.



Adı sık sık Chelsea ile anılan Higauin için ise Milan devreye girdi.

Maurizio Sarri yönetiminde 2015/16 sezonunda Serie A'da gol rekoru kıran Gonzalo Higuain için Chelsea yolu cazip gözükse de, Bonucci takası ile Milan, Arjantinli golcüyü kadrosuna katabilir.