Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio'nun genel sekreteri Armando Calveri, İtalyan medyasında çıkan Hamza Hamzaoğlu iddialarını yanıtladı.

GALATASARAY'IN RAKİBİ LAZIO

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Galatasaray, İtalyan ekibi Lazio ile eşleşti. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde yapılan kura çekiminin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Lazio Genel Sekreteri Armando Calveri'nin açıklamaları şu şekilde:

"YENİDEN İSTANBUL'A GİDECEĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ"

"Son Fenerbahçe eşleşmesinde şanssızdık. İstediğimiz sonuçları alamamıştık. Umarım bu sefer istediğimizi alırız. Galatasaray gibi güçlü bir takımla oynamak bizim için önemli. Yeniden İstanbul'a gideceğimiz için mutluyuz. Biz de onları Roma'da en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz" dedi.

"HAMZA HAMZAOĞLU İLE TEMASIMIZ OLMADI"

İtalyan medyasında Galatasaray'dan ayrılan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun adının Lazio ile geçtiğinin hatırlatılması üzerine Calveri, "Hamza Hamzaoğlu'yla ilgili herhangi bir temasımız olmadı. Mevcut teknik direktörümüz Stefano Pioli'den memnunuz. Herhangi bir teknik direktör değişimi yapmayı düşünmüyoruz" diye konuştu.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün ise kurayla ilgili olarak şöyle konuştu:

CENK ERGÜN: AMACIMIZ KUPAYI KAZANMAK

"Bu bir sportif bir mücadele ve her rakibin ayrı bir önemi var. G.Saray olarak hedefimiz katıldığımz her turnuvayı ve her maçı kazanmaktır. Yine böyle olacak. Lazio'lu yetkililerle

kuranın ardından karşılaştık ve ayak üstü ön bilgilendirme yaptık."

CENK ERGÜN: TRANSFER KONUSUNU KONUŞMADIK

"Transfer için hocamızla bir güreşmemiz olmadı ve bu konuda konuşmam için erken." UEFA ile Finansal Fair Play konusunda bir görüşmeniz oldu mu sorusuna ise Ergün, "Yüzeysel
konular konuştuk. Onunla ilgili birtakım adımlar olacak ve bunun belli bir zamanı var" dedi.