İtalya Serie A ekiplerinden Inter'in golcüsü Romelu Lukaku, teknik direktör Conte'nin kendisine karşı sert bir tavır sergilemesinin iyi sonuçlara yol açtığını belirtti.

Sezon başında Premier Lig ekibi Manchester United'dan transfer edilen ve bugüne kadar çıktığı 20 lig mücadelesinde 14 gol atan Lukaku, Sky Sports'a verdiği röportajında şu ifadeleri kullandı;

"Şampiyonlar Ligi'ndeki Slavia Prag maçında çok kötü oynamıştım. Gerçekten çöp gibiydim. Ve böyle olduğumu direkt olarak Antonio Conte'nin ağzından işittim, hem de tüm takımın önünde!"

Açıklamalarına devam eden Romelu Lukaku şu sözlerle devam etti; "Berbat oynadığımı ve böyle devam edersem 5 dakika içinde beni oyundan alacağını söyledi. Sonrasında Milan derbisi vardı ve ben de en iyi performanslarımdan birini sergilemiştim. Bana bunu o verdi. Özgüvenimi yerle bir etti ancak bu, aynı zamanda beni uyandıran şey oldu. Conte bunu herkese yapıyor, kim olduğunun bir önemi yok. Herkes onun için eşit." şeklinde konuştu.

Lukaku açıklamalarını şu ifade ile tamamladı; "Teknik direktör iyi ya da kötü olduğunu direkt olarak yüzüne söylüyor... Bu daha önce hiç başıma gelmemişti."

Kaynak: Goal.com