Lazio, maçın 5. dakikasında Candreva ile öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Inter'de 61. dakikada Icardi beraberliği getiren isim oldu. Ne olduysa son 5 dakikada oldu.
Felipe Melo ceza alanı içinde Milinkovic'e yaptığı hareketin ardından Lazio'ya 86. dakikada penaltı kazandırdı. Candreva'nın kullandığı penaltıda Handanovic güzel bir kurtarış yaptı, ancak Candreva dönen topu tamamladı ve takımını öne geçirdi. Galatasaray'ın eski yıldızı Melo, 90. dakikada da rakibine attığı tekmenin ardından kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Bunun ardından 90+3. dakikada da Lazio'da Milinkovic, ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı ve iki takım maçı 10'ar kişi tamamladı.

Öte yandan Inter'de Galatasaray'dan kiralık Alex Telles, ilk 11'de başladığı maçta 89 dakika sahada kaldı.
Lazio zorlu deplasmandaki galibiyetin ardından 7 maç sonra galibiyetle tanışmış oldu ve puanını 23 yaparken, 10. sıraya yükseldi. Roberto Mancini'nin kariyerindeki ilk Lazio yenilgisinin ardından Inter ise, 36 puanla ligin zirvesindeki yerini korudu.
Noel arası verilen Serie A'nın 18. haftasında 6 Ocak'ta Inter deplasmanda Empoli ile karşılaşacakken, Lazio ise evinde Carpi'yi konuk edecek.

MELO'NUN KIRMIZI KART GÖRDÜĞÜ POZİSYON