Sezonun ilerleyen döneminde form tutan  Merih Demiral, İtalyanın öde gelen spor gazetesi La Gazzetta Dello Sport'a özel bir röportaj verdi. 

 Merih demiral, "Juventus ile şampiyon olduğumuz dönemdeki kalitedeyiz. Burada oynuyorsanız her şeyin olacağını biliyorsunuz. Ancak şampiyon oluncaya kadar ondan bahsetmeyeceğim" diye konuştu.

2019-2020 sezonunda Juventus ile şampiyonluğa ulaşan Merih Demiral Atalanta için, "Teknik direktörümüzün istediği gibi oyuncular birbirine uyumlu harika bir takımız. Juventus'ta şampiyonluk yaşadığım dönemle aynı şartlar bulunuyor. Özel şeyler yapıp yapmadığımız konusunda bir şey söyleyemem; ancak Atalanta gibi oynarsak her şey mümkün" dedi..

Atalanta'daki ilk sürecin zor olduğunu belirten savunma oyuncusu, "Bir mekanizmaya girmeli ve mentalitenizi değiştirmelisiniz. Her zaman ileri bakmalı ve geri doğru koşmaya hazırlanmalısınız. Ama hepsinden önemlisi Gasperini'nin yoğun antrenmanlarına alışın. Zingonia'daki (Atalanta'nın antrenman tesisleri) kadar yoğun antrenman yapmamıştım"  açıklamasını yaptı.

Atalanta'ya transferi ile ilgili olarak dise Merih Demiral, "Yurt dışından teklifler aldım. Ancak Atalanta'da Gasperini ile çalışmayı kabul ettim. İmza atmadan önce Gasperini ile konuştum. Benim için büyük bir fırsat olabileceğini anladım" şeklinde konuştu.

Cristiano Ronaldo'ya değinen Merih Demiral, "Cristiano Ronaldo ve ben çok yakınız. Bana her zaman yardımcı oldu ve WhatsApp'ta sık sık görüşüyoruz. O, tanıdığım en özel insanlardan biri" sözlerine ekledi.

KAYNAK: NTV SPOR