Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio, Alex Telles ve Felipe Melo'nun transfer edilmeleriyle oldukça ilginç bir detayı paylaştı.

Piero Ausilio, Alex Telles ve Felipe Melo'nun Inter'e transferlerinin son anlarında gerçekleşmesinin arkasında Hernanes'in Juventus'a transferinin yattığını belirtti.

Transferleri yapabilmek için bazı tasarruflar yapmak zorunda kaldıklarını belirten Ausilio, "Hernanes'in satışı Alex Telles, Felipe Melo ve Adem Ljajic'in transfer edilmelerini sağladı. Bu transferleri yapabilmemiz için takım içinde tasarrufa gitmemiz gerekiyordu ve bunu yaptık" dedi.

Piero Ausilio, Felipe Melo'nun transfer sürecini anlatırken, "Bu transfer beni bitirdi ancak biz Melo'nun doğru isim olduğundan emindik. Melo'nun tecrübesi, oyun görüşü ve kişisel özellkleri üst düzeyde. Inter'e gelmek için çok ciddi bir kontrattan vazgeçti. Galatasaray da biz de bu süreçte çok açıktık. Melo da bizimle ilgilendi ancak onu alabilmek ve dengeleri korumak için birkaç oyuncuyu göndermek zorundaydık" değerlendirmesinde bulundu

Sportif Direktör ayrıca, Real Madrid'e transfer olan Mateo Kovacic'i satmaya niyetli olmadıklarına ama Finansal Fair-Play şartlarından dolayı bu transferi gerçekleştiğini de ifade ederek, "Kovacic'in Real Madrid'e transferi bizim için acı oldu ama bu satışın yapılması gerekiyordu" dedi ve sözlerini noktaladı.