İtalya'da Tottenham'da olduğundan daha fazla kupa kazanma şansı olduğunu belirten Eriksen, "Burada bir kupa kazanma şansım var" dedi.

Şampiyonlar Ligi finalinin korkunç geçtiğini söyleyen Eriksen, transfer döneminde Barcelona ve Real Madrid'in de kendisiyle ilgilendiğini aktardı:

"Şampiyonlar Ligi'nin finali çok kötü bir gündü hatırlamak istemediğim bir an. Yeni bir başlangıç ve bir şeyler kazanmak için buradayım. En son Ajax'ta bir başarı elde etmiştim bu da yıllar öncesiydi. R. Madrid ve Barcelona’nın kendisiyle ilgilendiğini belirten Eriken, "Barcelona ve R. Madrid'in ilgilerinin olduğunu biliyordum ancak bana en somut teklifle Conte'nin Inter'i geldi. Kendimi burada oynarken görebiliyordum"

"Conte ile burada olmaktan mutluyum"

Conte'nin sert biri olduğunu duyduğunu ifade eden Danimarkalı, "Antonio Conte için burada olmaktan çok mutluyum. Daha önce sert olduğu söylendi. Henüz yeni geldim, Conte ile karşılaştırmak çok zor. Koşmayı sevmiyorum, topla koşmayı ve topla oynamaya bayılıyorum" dedi.

"Şampiyonluk şanslarını yüksek olduğuna inanıyorum"

Inter'in şampiyonluk şansını değerlendiren Eriksen, "Juventus'un bir adım gerisindeyiz. Son sekiz yılın şampiyonu Juventus da olsa bu kez şansımızın diğer yıllara göre daha yüksek olduğuna inanıyorum" diyerek açıklamalarını sonlandırdı.