"COVİD-19'a MEYDAN OKUDU"

Geçtiğimiz haftalarda yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele eden İtalya'da bir bağış kampanyası başlattığını duyuran İbrahimovic, açıklamasında virüse meydan okumayı da ihmal etmemişti..

"VİRÜS BANA GELMEZSE BEN ONA GİDERİM"

İsveçli yıldız oyuncu, ''Birlikte, bencil olmadan her gün bizim hayatımızı kurtarmaya çalışan doktorlara ve hastanelere yardım etmeliyiz. Haydi hep beraber koronavirüse tekmeyi vuralım ve bu maçı kazanalım. Unutmayın; eğer virüs Zlatan'a gelmezse, Zlatan virüse gider.'' şeklinde konuşmuştu.

Covid-19 salgınının en çok can aldığı ülkelerden biri olan İtalya'da; ligin süresiz olarak ertelenmesi üzerine Milan'ın golcüsü Zlatan İbrahimovic, ülkesi İsveç'e gitmişti.

"İLK ÖNCE İDMANA ÇIKTI"

Milan'ın İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, covid-19 için yapılan karantina uyarılarını dinlemeyip ilk olarak antrenmana çıkmıştı..

"SOSYAL MESAFE KURALINI HİÇE SAYDI"

Hammarby takımının diğer futbolcuları ile bir araya gelen yıldız futbolcu, sosyal mesafe uyarılarını da dinlemedi.

"SOSYAL MEDYA HESABINDAN MAÇI DUYURUSUNU YAPTI" 

38 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda ise karşılaşmanın canlı yayınlanacağını duyurmuştu.

Zlatan bu haberi, "Sana bir sihir yapmamı ister misin?" sözleriyle açıklamıştı.

"HAZIRLIK MAÇINA DA ÇIKTI"

Sosyal izolasyonun devam ettiği günlerde, Zlatan %25 sahibi olduğu Hammarby Kulübü'nün bugün oynadığı bir hazırlık maçında forma giydi.

Daha önce İsveç'e gidip kendi evinde karantinada kalacağını açıklayan Zlatan Ibrahimovic, ilk olarak İsveç'in Hammarby takımının antrenman tesislerinde görüntülenmişti.

Kaynak : Süper Haber