Devre arası hazırlık kampı için Antalya'ya gelen Sivasspor, ilk antrenmanını teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde konakladıkları otelin sahasında gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Keleş, Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Mustafa Pektemek'in kırmızı-beyazlı takıma transferiyle ilgili, "Mustafa Pektemek şu anda gündemimizde yok." dedi.

Başarılı oyuncusu Emre Kılınç'ın adının başka takımlarla geçmesi hakkında Keleş, "Emre'nin diğer takımlara transfer olmasını değil, milli takıma gitmesini arzu ediyorum. Emre, yetenekli, genç ve iyi çıkış yakalayan bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

"İnşallah hedeflerimize ulaşırız"

Hakan Keleş, istedikleri gibi başlayamadıkları ligde ilk yarının sonunu, yakaladıkları çıkışla iyi getirdiklerini belirtti.

Keleş, transfer döneminin yoğun şekilde geçtiğini belirterek, "Giden ve gelecek oyuncularımız var. Sivasspor'u güçlü bir hale getirebilmek için uğraşıyoruz. Ligdeki ilk maçımızı Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağımız için Antalya'da 15 gün kamp yapacağız. Bir yerlere gelebilmek ve hedeflerimize ulaşabilmek için kampta iyi çalışmak istiyoruz. İnşallah hedeflerimize ulaşırız." diye konuştu.

Ligin ikinci yarısında da ilk yarısında aldıkları puanlara ulaşmak istediklerini, bunun için kadro yapılanmasının önemli olduğunu vurgulayan Keleş, sezonu ilk altı içerisinde tamamlamanın kendileri için başarı sayılacağını aktardı.

"İyi bir çıkış yakalayacağız"

Hakan Keleş, giden oyuncular nedeniyle takımın ofansif gücünde düşüş yaşanıp yaşanmayacağı sorusu üzerine, göreve başlamasının ardından takım oyununu oturtmaya başladıklarını, kazandıkları maçlarda da farklı 11'lerle sahaya çıktıklarını anımsattı.