Samet Aybaba, kulüp tesislerinde gerçekleşen atrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıltladı.

- Söylediklerimizle ansiklopedi yapılır! -

Türk futbolundaki yabancı sınırı tartışması hakkında kendi fikrini paylaşan Samet Aybaba, "Biz bunu yıllardır söylüyoruz. Bu söylediklerimizle ansiklopedi yapılır. Anlattık, söyledik 'böyle olmaz' diye 'yapmayın' dedik. 'Türk futbolu şuraya gidiyor' dedik. Sadece yabancı sayısı ile  değil alt yapılara verilmeyen değerle, tesisleşmedeki eksikliklerle, eğitimcilerin doğru eğitilmemesi ile ilgili biz bunları yıllardır söylüyoruz. Ama yönetenler maalesef bu bölümü ile ilgili değiller. Sonu kötü bir yere gelindiğinde akıllarına geldi, keşke bizi dinleselerdi diyoruz" dedi.

- Kayserispor coşkulu oynayan bir takım! -

Kayserispor maçı hakkında da konuşan Aybaba, "Dengeli oynadığımız, bazı şeyleri iyi yaptığımız bir Galatasaray maçı. Küçük küçük hatalar yaptık, bireysel hatalar yaptık maçı kaybettik. Onun üzerine çalışmalarımızı geliştirmeye çalıştık. Kayserispor gerçekten tempolu, coşkulu oynayan bir takım. Maçlarını izledik bakıyoruz analiz ediyoruz. Bizde özellikle kendi sahamızda coşkulu ve istekli oynayan, taraftarımızın da desteği ile bir takım şeyleri yukarı taşıyan bir takımız. İç sahada mümkün olduğu kadar çok maç kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

- İki transfer yapıp transferi kapatacağız! -

Transferi çalışmaları hakkında da bilgi veren Samet Aybaba, "Medjani milli takımda onun dışında büyük bir ihtimalle orta sahaya bir transferimiz daha gerçekleşti. O da milli takım kampında. Zor oluyor onların buraya gelmesi. O nedenle oyuncu buraya gelince açıklayacağız. Bir transfer daha yapıp transferi kapatacağız." dedi.