Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor ile Medicana Sağlık Grubu arasındaki sağlık sponsorluğu anlaşması bir yıl daha uzatıldı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 2015 yılından bu yana Sivasspor ile Medicana Sağlık Grubu arasında devam eden sağlık sponsorluğu 2018-2019 sezonu içinde devam edecek. 

Sivasspor Genel Müdürü Cafer Kaplan ile Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü Şerafettin Demiray arasında imzalanan sözleşme ile Medicana yeni sezonda da Sivassporun sağlık sponsoru olmaya devam edecek. 

Sivasspor'un sağlık sponsoru olmaktan gurur duyduklarını söyleyen Demiray :

"Şehrin en değerli markalarından biri olan Sivasspor, şehir halkını gururla temsil ediyor. Bizler de Medicana Sivas Hastanesi olarak buna destek olmaya devam ediyoruz. Bu sözleşme ile Demir Grup Sivasspor sağlığını biz emanet alıyoruz. Profesyonel futbolcularımızın, altyapı futbolcularımızın ve teknik kadronun sağlık sorunlarında her zaman yanlarında olacağız.'' 

Kaplan ise yıllardır Medicana Hastaneleri ile sağlık ortaklığının devam ettiğini belirterek, "Yeni sezonun sağlık kontrollerine bu hafta başlayacağız. Umarız sağlık sorunlarımızın olmadığı başarılı,sakatlıksız bir sezon geçiririz." açıklamalarında bulundu.

Konuşmaların ardından Demir Grup Sivasspor'la Medicana Sağlık Grubu arasında 1 yıllık daha sponsorluk anlaşması için imzalar atıldı.