Demir Grup Sivasspor file bekçisi Tolgahan Acar, İhlas Haber Ajansı'na konuştu.

- Tribünde de olsa aynı heyecanı yaşarım! -

Heyecanlı ve hırslı biri olduğunu belirten Tolgahan Acar, "Sahadaki arkadaşlarımıza maç bitene kadar destek vermemiz gerekiyor. Ben maçı saha kenarında da, saha içinde de yaşayan bir insanım. Biraz o konuda heyecanlı ve hırslıyımdır. Sahada olmamam benim maçı yaşamama engel değil. Kenarda da olsa, tribünde de olsa aynı heyecanı yaşarım." dedi.

- Hakem, Fenerbahçe lehine çok düdük çaldı! -

Hakemlerin hata yaptığını dile getiren Acar, "Her hafta bir hakem veya birkaç hakem hata yapıyor ama bir haftadır sürekli Fenerbahçe'nin haberleri tekrar tekrar gösteriliyor. Hakemin bunlardan etkilendiğini düşünüyorum. Çünkü Fenerbahçe lehine çok düdük çaldı. Bizim faul olmayan pozisyonda kırmızı kart verdi. Şener'in kırmızı kart verme ihtimali yüksek bir pozisyonu vardı. Hakem tüm kararları Fenerbahçe'den yana kullandı." şeklinde konuştu.

- Trabzonspor maçının çok kolay geçeceğini düşünüyorum! -

Taraftarlardan destek beklediklerini söyleyen Tolgahan Acar, "Sivasspor camiası çok düzgün ve güzel bir camia ben taraftarı çok büyük kulüplerde oynadım. Göztepe, Adanaspor gibi taraftarımız destek veriyor ama biraz daha organize olup daha iyi destek vereceklerine inanıyorum. Çünkü stadımız doluyor, biraz daha iyi organize olurlarsa Konyaspor maçında verdikleri desteği Trabzonspor maçında kat kat fazlasını verirlerse Trabzonspor maçının çok kolay geçeceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.