Yeni kanalı TV 8.5 ile gündeme damga vuran Acun Ilıcalı, kanal hakkında tartışmalara açıklık getirdi ve önemli ifadelerde bulundu.

Medyaradar’a konuşan Ilıcalı, TV8'i satın aldığı dönemde bir değil iki frekans aldığını belirterek, “O dönem iki frekans birden aldık. İkinci frekansımız bir köşede duruyordu. O frekansı da kullanma zamanımızın geldiğini düşünüyoruz çünkü; son 2 yılda Türk televizyonlarında lideriz. En çok izlenen kanal olunca ikinci hayalimizi de gerçekleştirdik. Şimdi bu yeni kanalla yeni bir eğlence kanalı yaratmak istiyoruz” dedi

''TV8.5 SPOR KANALI DEĞİL''

TV 8.5’in yalnızca bir spor kanalı olmayacağını belirten Acun Ilıcalı, “Spora yaptığımız yatırım duyulduğu için konu yanlış anlaşıldı. TV 8.5'te yalnızca spor olmayacak. Onun dışında eğlence ağırlıklı olacak. Yurt dışından bazı materyaller alıyoruz. Kendimiz de bir şeyler yapacağız. Güzel bir kanal olacak” ifadelerini kullandı.

TV 8.5'TE SPOR TARTIŞMA PROGRAMI YOK

TV8'deki gibi TV 8.5’te de haber olmayacağını belirten Acun Ilcalı, aynı zamanda spor tartışma programlarına da sıcak bakmadığını ifade etti. Sporla ilgili yapılan tartışma programlarının gerilim ve teröre varacak kadar bir algı yarattığını belirten Ilıcalı, ''Sporun olması gerektiği gibi değerlendirildiğini düşünmüyorum. Spor tartışma programlarının gerilim ve teröre varacak kadar bir algısı var, bunun bir parçası olmak istemiyorum.'' dedi.