"Benim için Türk futbolu, liderliği ile öne çıkan Fatih Terim ile duyuldu. Türkiye'nin EURO2016'da gruptan çıkamamasına şaşırdım. 2008'deki başarıyı tekrarlayamadılar, daha iyi olabilirlerdi. Takımın en iyi performansını sahaya yansıtamadığını gördüm."

"TÜRKİYE BİZİ BASKI ALTINA ALIYOR"

"Türk takımları ile oynadığımız maçlar zordu. İnanılmaz bir atmosfer ve tutku var. İyi takımlar var. Statlarındaki atmosferle bizi baskı altına almayı başardılar ve maçı domine ettikleri anlar oldu. Türkiye'de sahaya çıkmak zor. Türkiye 80 milyonluk bir ülke ve futbola bağlı. Bu tutku ülkeye futbolcular sunmalı."

"F.BAHÇE İLE ÖN ELEME VE G.SARAY İLE UEFA KUPASI"

"Fenerbahçe ile ön eleme oynadığımız maçlar ve Galatasaray'a penaltılarla kaybettiğimiz UEFA finali aklımda. Monaco ile Galatasaray'a karşı oynarken de tutkuyu gördüm. Gördüğüm en büyük şey tutkuydu."

"Türkiye'den Almanya'ya göçen ailelerden birçok futbolcu çıktı. İlkay, Mesut ve Mustafi gibi oyuncular bunlara örnek..."

"ÖMER TOPRAK, HAKAN ÇALHANOĞLU, ÖZELLİKLE DE EMRE MOR..."

"Aklımda Emre Mor var. Çok hızlı şekilde Dortmund'a transfer oldu. Sonra Leverkusen'in transferi Ömer Toprak. Çok güçlü bir stoper, onunla bir ara ilgilenmiştik. Sonra yine Leverkusen'den Hakan Çalhanoğlu benim için iyi bir oyuncu."

"MESUT ÖZİL AKILLI BİR OYUNCU"

"Mesut Özil akıllı ve teknik bir oyunu var. Zeka oyuncular için çok önemli. Bu tarz oyuncular kaderi değiştirebilir. Zamanlaması çok iyidir ve Mesut Özil size topu en doğru zamanda verir. Ayrıca topla ekstra özellikleri olan, kaliteli bir oyuncu. Bu da onu farklı kılıyor."

"OĞUZHAN ÖZYAKUP..."

"Özyakup akademimizdeydi. Türkiye'de Milli Takım'a kadar yükseldi. O çok iyi bir oyuncuydu. O dönemde hem çok genç, hem de fizik olarak kötüydü. Şu anda üst seviyede."

"Savaşçı RVP"

Van Persie özgüvenli, takım oyununu seven bir oyuncu. Onunla ilgili en iyi yorumu Hollanda kariyerine bakarak yapabilirsiniz. Takımı için her şeyi veren, savaşan biri."

"PODOLSKI BENİ ŞAŞIRTIYOR"

"Podolski ayrılmaya karar verdiğinde takımdaki 4. senesini geçiriyordu. Onun yerine kullandığım birçok genç oyuncu vardı. Onun istediği gibi, daha çok oynayabileceği bir takıma gitmesi için doğru zamandı. Çok iyi bir bitirici. İnanılmaz şut çekiyor. Topla birlikte yaptıklarıyla beni şaşırtan nadir oyunculardan biridir."