Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV), sanat ve spor dünyasının önde gelen isimlerini 9 Şubat'ta "Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları"konserinde buluşturacak. 

TOÇEV'den yapılan açıklamaya göre, Metin Özülkü'nün müzik direktörlüğü ve futbolcular Mehmet Topal ile Serkan Balcı'nın öncülüğünde TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek gece için sanatçı ve sporcular ses provalarına başladı.

Stüdyoya giren FİFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, ilk kez böyle bir projede yer aldığına değinerek, şunları kaydetti:

"Çocuklar yararına gerçekleştirecek bir projede yer almak mutluluk verici ancak yüzlerce insanın önünde sahnede şarkı söyleyecek olmak da bir o kadar heyecanlı. Bu heyecanımı, benimle birlikte projede yer alan büyük isimler bir parça da olsa hafifletiyor. Hayatımın bir parçası olan müzik konusunda şimdiye kadar hiç söylemek gibi bir deneyimim olmadı ancak iyi bir rock dinleyicisi olduğumu söyleyebilirim. Feridun Düzağaç gibi güçlü bir sesle düet yapacağım. Umarım keyifli bir performans çıkar ortaya."

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da eğitim ve sağlıkla ilgili çok sayıda projede yer aldığını, ancak hiç birinde şarkı söylemediğini belirterek, "Konuşurken ses tonumun iyi olduğunu düşünsem de şarkı söylemek konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Yoğunluğum nedeniyle ses provasına henüz gidemedim. Değerli bir müzik adamı Metin Özülkü ile çalışacak olmak beni rahatlatıyor. Bir dinleyici olarak sanat müziğine ilgim var, umarım dinleyici ilgim seslendirme konusunda bana yardımcı olur" ifadelerini kullandı.

AA