ESKA Holding yönetim kurulu Başkanı işadamı Eren Şar 3 ayların sonuncusu Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ta Eshab-ı kehf vakfı tarafından yılın iş adamı seçilen Eren Şar yayımladığı kutlama mesajında. ”Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket ayı olan, ‘Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş’ olarak müjdelenen, içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini barındıran Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Ramazan ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği günlerdir. Ramazan Ayı, mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ilk ve son ayetlerinin yeryüzüne indiği mucizelerle dolu bir aydır. Ramazan Ayına girmemiz vesilesiyle rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini en içten duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.