Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon başında büyük beklenti içinde transfer ettiği Arjantinli sol bek  Luis Ibanez, Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından kadroya alınmazken, gönderilmesi gündemde olan oyuncu ailesiyle birlikte şehrin tadını çıkartarak, tarihi ve turistlik bölgelerde çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Vatandaşı Mas'ın transferinin ardından iyice gözden düşen Arjantinli oyuncu, Medical Park Arena'da yedek kulübesinde dahi sahaya çıkamayan tek yabancı oyuncu olurken, son olarak Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Atiker Konyaspor'u Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 1-0 mağlup ettiği maçta forma giyen oyuncu söz konusu maçın ardından formayı unuttu. Ligde 5 maçta forma giyen oyuncu, son olarak 27 Kasım’da deplasmanda Gençlerbirliği ile oynanan maçta forma giydi. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 4 maçta forma giyen oyuncu toplam 9 maçta 543 dakika forma giyebildi. A takımda forma şansı bulamayan oyuncu U21 takımının oynadığı maçlarda görev yaptı.

Takımdan ayrı çalıştı

Arjantinli oyuncu bordo-mavililerin sezon başı kampında yer almazken, takımdan ayrı bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. Kulüp bulması istenen oyuncu antrenmanlardan vakit bulduğu zamanlarda Trabzon'un tarihi ve turistlik mekanlarını gezerek stres attı. Transfer döneminin bitmesine saatler kala takımdan ayrılması an meselesi olan oyuncunun durumunun bugün veya yarın netlik kazanması bekleniyor.