Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi Koç, Brooks Brothers ile yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından Başkan Fikret Orman ile birlikte Vodafone Arena’yı gezdi.

Başkan Orman, yöneticiler; Hakan Özköse, Hüseyin Mican, Candaş Tolga Işık ve kongre üyeleriyle birlikte öğle yemeği yiyen Koç, daha sonra Kartal Yuvası’nı dolaştı.

Kartal Yuvası’ndaki ürünleri çok beğenen Koç, “Alışveriş için buraya geniş bir zamanda gelmek lazım. Çok güzel şeyler var” diye konuştu. Vodafone Arena’nın inşaat aşamasında geçen sezon da stada gelerek Başkan Fikret Orman ve Şenol Güneş’e şans dileyen, şampiyonluk isteyen Rahmi Koç yine aynı temennilerde bulundu. Geçen sezonun çok başarılı geçtiğini ve ardından şampiyonluğun geldiğini söyleyen Rahmi Koç, “İnşallah bu seneyi de şampiyonlukla bitirirsiniz. Buradaki herşey çok güzel. Çok güzel bir stat” diye konuştu.

Rahmi Koç’un bu iyi dileklerine teşekkür eden Fikret Orman ise “İnşallah bu seneyi de şampiyonlukla kapatırız. Bizim için bu seneki şampiyonluk çok önemli. Yönetim, teknik heyetimiz ve futbolcularımız, tamamen bu hedef üzerinde çalışıyor” dedi.

Öte yandan Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Mario Gomez’in geri dönme isteğiyle ilgili basında çıkan haberlerin doğru olup olmadığını da sordu. Başkan Fikret Orman’ın ise “Rahmi Bey, Beşiktaş’tan ayrılanlar nedense Beşiktaş’a tekrar geri dönmek istiyorlar. Ama şu an için gündemimizde Mario Gomez yok. Bizim için önemli olan takımın son durumu. Çok iyi oyuncularımız var. Allah’ın izniyle bu sene bu oyuncularımızla şampiyonluk yaşayacağız” yanıtını verdiği ortaya çıktı.

Yeni sponsor Brooks Brothers

eni sezon için yapılan sponsorluk anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyen Beşiktaş Yönetimi, 198 yıllık dünyaca ünlü giyim markası Brooks Brothers ile sözleşme imzaladı. Vodafone Arena’da düzenlenen törene Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, RMK Classic CEO’su Füsun Kuran ve Beşiktaşlı yöneticiler katıldı.

Başkan Orman, “Sponsorluk anlaşmalarımıza futbol takımımızın efsane sponsoru Beko ile başladık. Rahmi Bey’in ilgisiyle tekerlekli sandalye takımımıza RMK Marine sponsorluk yapıyor. Hentbol takımımızın sponsoru Aygaz-Mogaz. Stadımızdaki catering anlaşmasını da onlarla yaptık. Brooks Brothers ile 5. anlaşmamızı imzalıyoruz. Futbol takımımızın giyim sponsoru oldular. Kulübümüze, kurumumuza desteklerinden başta Rahmi Bey olmak üzere tüm Koç Grubu’na teşekkür ediyorum. Bu markaların Beşiktaş ile anılmasından Beşiktaş camiası adına mutluyum” dedi.

Beşiktaş 3. kulüp

Futbol sponsorluklarına önem verdiklerini söyleyen RMK Classic CEO’su Füsun Kuran, “Brooks Brothers çok eski bir firma. Bugün yaptığımız anlaşma futbol takımlarında dünyada 3. sponsorluğumuz. Futbolcular, özel dikilmiş takım elbise, özel dizayn edilmiş kravatları ve takım elbiseleri kullanacaklar. Kartal Yuvası’nda da çok yakın zamanda ürünlerimizi sergilemeye başladık. Özellikle futbolcularımızın giydiği ürünlerimizi satışa sunduk” diye konuştu.

Milliyet